Spesialutviklet for
absolutt pålitelighet

HIPAQ leverer en rekke løsninger til offshorebransjen. Vi leverer ofte nøkkelklare systemer som er spesialtilpasset krav som gjelder spesielt for miljøet systemet skal fungere i. Derfor er det helt naturlig for oss at våre kunder angir krav til kvalitet, drift, pålitelighet og optimal service.

Vi designer og utvikler pumpesystemer med høyt trykk på opptil 3000 bar, dieseldrevne luftkompressorer for sone 2 opptil 70 m³/min. og rengjøringssystemer. Alle samsvarer med relevante standarder, som NORSOK, DNV, API og ATEX-direktivet.
  • Dieseldrevne pumpesystemer for sone 2
  • Kjemiske innsprøytningssystemer
  • Luftkompressorsystemer
  • Maskiner til farlig område, sone 1 og 2
  • Elektriske, dieseldrevne, hydraulikkdrevne systemer
  • Kompakte og stillegående maskiner
HIPAQ Danmark
+45 98 38 32 00

HIPAQ Norge
+ 47 330 40250
HIPAQ Danmark
info@hipaq.dk

HIPAQ Norge
info@hipaq.no

Slik arbeider vi

   

Fullstendig transparente produksjonsprosesser

Hos HIPAQ er vi opptatt av våre kunders konkrete behov og krav. Derfor deler vi alltid oppgavene i deler og delleveranser for at sluttproduktet alltid skal svare til kundens forventninger. I løpet av produksjonsprosessen fokuserer vi på dialog med kundene og engasjement for å utvikle perfekte løsninger.

  How we work 

Grundig
håndverk

Hos HIPAQ er vi stolte av å konstruere sterke, stabile og slitesterke maskiner. Med riktig kombinasjon av kvalitetskomponenter og ypperste håndverk er dette mulig.

 

3D CAD-design og konstruksjon

Vi bruker 3D CAD-design som hovedverktøy når vi utvikler våre løsninger. Det er mange fordeler med dette, inkludert sporbarhet, og det maksimaliserer sannsynligheten for å detektere potensielle problemer tidlig i produksjonsprosessen.

3D-tegninger fungerer også som dokumentasjon før monteringsprosessen og gjør rede for systemets endelige layout for oss og våre kunder.

Handcrafted

Respekt
for miljø, mennesker og velvære

   
 

HSEQ

Hos HIPAQ arbeider vi kontinuerlig med HMS og kvalitetssikring. Våre retningslinjer går ut på å til enhver tid følge gjeldende standarder for kvalitetskontroll, miljøbeskyttelse og HMS. Vi analyserer kontinuerlig våre egne arbeidsrutiner og gir relevant opplæring. Våre kvalitetskontrollsystemer involverer alle deler av organisasjonen, fra første forespørsel til endelig levering.

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2008

Vi lever opp til våre kvalitetsmål ved å:
utvikle kvalitetsnivået for vår virksomhet
utvikle nye produkter som er skreddersydd etter markedets behov
sørge for at vi og kundene våre kontinuerlig er informert om ny teknologi
levere produkter av høy kvalitet
levere på tiden
levere unike løsninger

 

 

 

HIPAQ er kvalifisert i Achilles Joint Qualification System for leverandører til oljeindustrien i Norge og Danmark. Vi er også medlemmer av Danish Marine and Offshore Group (DMOG) og Eksportforeningen.

 

 


Copyright © 2013 - All rights reserved